Interieurstyling

Heb jij ook een ruimte in je huis waar je niet zo blij van wordt?

Zoals je huiskamer of slaapkamer die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Of een hoekje of gang waar het altijd rommelig blijft, hoe vaak je ook opruimt. Maar wat moet je daar nou mee? Smaak in huis geeft je het advies dat je nodig hebt. Ook als je gaat verhuizen kan ik helpen om je nieuwe huis sfeervol in te richten.

Over smaak hoef je niet te twisten

Hou je van landelijk of strak? Stoer of romantisch? Of juist een mengeling daarvan? Geen probleem. Voor elke smaak heb ik een oplossing in huis.

Door de bomen het bos kwijt.

Er is zoveel leuks te vinden in de winkels en op internet. Maar wat staat leuk bij elkaar en past echt bij jou?

Of ben je misschien al een keer met veel enthousiasme begonnen met het restylen van je kamer, maar is het resultaat niet zo mooi geworden als je had gehoopt?

Smaak in huis onderzoekt wat echt bij jou past.

Voor elk budget

Gelukkig kun je tegenwoordig voor elk budget je huis mooi inrichten. Dat geldt ook voor interieuradvies bij Smaak in huis. Alles is mogelijk: van alleen een keukentafelgesprek met kleur- en stijltips om je weer op weg te helpen, tot een volledig interieurplan. En van ruimtebesparende tips voor die rommelige hoekjes tot hulp bij het shoppen voor de juiste meubelen.

Krijg je al de kriebels?

Stel je voor hoe je straks kunt genieten van jouw nieuwe interieur: Dat heerlijke gevoel van (weer) helemaal verliefd zijn op je huis. Dus waag ook die stap.  Maak foto’s van de ruimte waar het om gaat en mail of app ze aan mij door met jouw wensen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.