Verkoopstyling

Je huis verkopen is spannend.  Hoe vinden we snel een koper? En brengt ons huis wel op wat we ervoor willen krijgen? Met verkoopstyling haal je alles uit de verkoop: je huis wordt zo aantrekkelijk mogelijk gestyled voor een zo breed mogelijk publiek. 

Het is een beproefde methode om je huis snel en voor de beste prijs te verkopen. Ook in een tijd waarin huizen snel verkopen, haal je met verkoopstyling nét dat beetje meer uit je huis. Je trekt ook de meeste kijkers op woningsites zoals bijvoorbeeld Funda of Jaap.nl met een aantrekkelijke eerste (online) indruk. 

Het voelt misschien tegenstrijdig om te investeren in een huis waar je weggaat. Maar met verkoopstyling investeer je in dat “wauw-gevoel” bij kijkers. En dat verdient zichzelf vrijwel altijd terug door bijvoorbeeld een hogere verkoopprijs, snellere verkoop of het niet hoeven verlagen van de vraagprijs. Bekijk hier maar eens wat voorbeelden.

Ik ben gediplomeerd vastgoedstylist en woningfotograaf. Ik hanteer een direct resultaat methoude.  Deze methode houdt in dat je huis vaak al in 2 dagen al volledig verkoopklaar gestyled kan zijn. Ik maak desgewenst ook professionele foto’s voor de online verkoop of in de brochure. 

Staat je huis leeg? Een gemeubileerd huis verkoopt veel beter. Ook daarbij kan ik je helpen en volledig ontzorgen. Neem contact op voor een vrijblijvende intake. Of klik hier om te zien we we nog meer doen.