Wat doet Smaak in huis

Als je gaat verhuizen of verbouwen komt er heel veel op je af. Geen stress! Hulp is onderweg! Want Smaak in huis kan je veel zorgen uit handen nemen.

Als je gaat verhuizen bijvoorbeeld, moet je wellicht je oude woning verkopen. En daar wil je natuurlijk een absolute topprijs voor ontvangen!

En zowel bij verbouwen als bij verhuizen, moet er heel veel worden geregeld en gekocht. En dan wil je natuurlijk wel het mooiste resultaat. Met vooral júllie smaak in huis!

En daar kan ik je allemaal mee helpen. Ik style huizen voor de beste verkoopprijs met verkoopstyling. En ik style huizen middels interieurstyling voor dat heerlijke huislijke gevoel én met de wauw factor!

Daarnaast begeleid ik desgewenst jouw verhuis- of verbouwproject, zodat de planningen op elkaar afgestemd zijn. Maar ook fotografeer ik jouw te koop staande huis, voor de beste presentatie op Funda.

Ik doe dit alles voor zowel particulieren als professionals (zoals makelaar en projectontwikkelaars). Klik hieronder op de links voor meer info en voorbeelden.

Verkoopstyling van jouw woning

Vastgoedstyling van alle typen vastgoed

Interieurstyling van elke ruimte die je kunt bedenken

Woningfotografie voor de beste presentatie van jouw vastgoed